18-05-2013 - Op bezoek bij Mrs Lucinda en Mr Taurus 6

     

Na deze sessie, mocht slavin matroesjka beide met haar mond dienen. Mrs Lucinda kreeg een zalige befbeurt en Mr Taurus werd gepijpt. Mrs Lucinda moest wat plassen, dus kreeg slavin matroesjka haar urine als beloning. Een zalige sessie was weer klaar.

 

18-05-2013 - Op bezoek bij Mrs Lucinda en Mr Taurus 5

     

Nu slavin matroesjka door beide was geneukt, werd het tijd voor een body ophang zak. Mr taurus kwam weer met wat nieuw speelgoed. Stroom stootjes in lage voltages. Ondetussen bespeelde Mrs Lucinda bij slavin m haar kut en borsten.

 

18-05-2013 - Op bezoek bij Mrs Lucinda en Mr Taurus 4

     

Nu Mrs Lucinda door de voorbindpik was geneukt, werd het tijd dat slavin matroesjka geneukt ging worden. Mr Taurus begon haar te neuken maar hierna wilde Mrs Lucinda haar ook wel eens neuken. Een dikke voorbindpik werd omgedaan en toen... werd slavin matroesjka in haar kont geneukt.

 

18-05-2013 - Op bezoek bij Mrs Lucinda en Mr Taurus 3

     

Slavin matroesjka kreeg een mond dildo om gebonden. Hiermee kan ze dan Mrs Lucinda neuken. Om er voor te zorgen dat slavin m er zelf niet van geniet, wordt ze in een lichaamsbak gelegt. Terwijl Mrs Lucinda nu de pik neukt, wordt de slavin goed gevingerd. Met een spuitend effect.

 

18-05-2013 - Op bezoek bij Mrs Lucinda en Mr Taurus 2

     

In een andere speelruimte, wilde Mrs Lucinda ook wel eens bediend worden door de slavin. Deze kreeg van Mr Taurus de opdracht om haar te dienen met haar mond en tong. Mrs Lucinda mocht op dat moment even niets doen, dan alleen maar genieten. slavin m deed flink haar best.

 

18-05-2013 - Op bezoek bij Mrs Lucinda en Mr Taurus 1

     

Slavin m wordt vastgezet in een speciale dwangbuis. Ze kan geen kant op. Alleen haar kont staat naar achteren. Een dikke grote dildo gaat in haar kut. Ondertussen moet ze de Meester en de Meesteres dienen met haar mond. Mrs Lucinda weet wel hoe ze deze kut onder handen moet nemen.

 

18-05-2013 - Kaarsspel

     

Tijdens een beurs, neem ik met regelmaat mijn slavinnen te grazen. Zo kwam slavin a naar mij toegekropen toen ik de kaarsen aanstak. Ze ging in de meest geile uitnodigende houding op haar knietjes voor mij zitten. Toen ik de eerste kaars kantelde en het gesmolten vet over haar heen liet druipen, kreunde ze en werd haar kutje extreem nat. Ze kronkelde van genot. Door kaarsvetdruppels op haar smachtende vel te voelen, komt zij ook tot een hoogtepunt